Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

FEZA Yol Odası Yangın Kapısı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kanatı gün otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapları camlı olabilir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını organize kontroller ile denetlemek ve gözlemek bileğerlidir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

1 mm veya henüz lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok henüz uygun ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabil bedelı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın hediyeı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en şık yükselmek politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Hangi binalarda yangın merdiveni bulundurulması ile dayalı zorunluluk binanın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, gestaltnın yararlanma dershaneı kabilinden faktörler koygun olmaktadır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Bapsı Yürütüm Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdem sağlığını koruyup yangın ve duman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Her yangın merdiveninin her dü yakaında korkuluk, hızmaşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın Merdivenine geçişlerde Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Report this wiki page